Toplocatie voor al uw vergaderingen, recepties, presentaties en zakenlunch

De mooiste vergaderlocatie in de omgeving van Alkmaar, Purmerend en Amsterdam is het Raadhuis uit 1630 in De Rijp. Deze A-locatie in het oude centrum van De Rijp biedt een aantal ruimten voor uw vergadering, presentatie en besloten receptie. U zult zich wanen in de rijke sfeer van de 17-de eeuw waarin het dorp zijn glorie verkreeg. Een rijke en prachtige plek nabij de oude buurtjes en de Grote Kerk.

Hieronder ziet u de mogelijkheden maar wij kunnen ook aan uw persoonlijke wensen voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Vergaderingen

Onze raadszaal is bij uitstek geschikt voor vergaderingen tot 16 personen. U verblijft rondom de raadstafel. Uitstekende wifi, beamer, scherm en flipover zijn aanwezig en onze catering verzorgd de inwendige mens. Ook is het mogelijk de ruimte in theateropstelling te brengen. Er is dan plaats tot 40 personen.

Presentaties

vergaderingen presentaties de rijp

Voor kleine gezelschappen en representatieve bijeenkomsten is de monumentale raadszaal uitermate geschikt, onze Leeghwaterzaal is tevens zeer sfeervol en van alle gemakken voorzien zoals wifi, beamer, scherm/flipover en goed geluid. In de Leeghwaterzaal is plaats voor max. 50 personen.

Recepties

vergaderingen recepties in de rijp

In de Leeghwaterzaal kunnen wij uw gezelschap tot 50 personen ontvangen voor een besloten receptie. In samenwerking met de lokale horeca kunnen wij u diverse pakketten aanbieden.

Lunches & diners

vergaderingen lunches en diners de rijp

In samenwerking met de uitstekende lokale horeca (Restaurant Het Wapen van Munster en/of Naomi – Country Home Cooking) verzorgen wij uw lunch en / of diner op deze unieke locatie.

Heeft u interesse?

Meer De Rijp-uitjes?