Toplocatie voor al uw vergaderingen, recepties, presentaties en zakenlunch

De mooiste vergaderlocatie in de omgeving van Alkmaar, Purmerend en Amsterdam is het Raadhuis uit 1630 in De Rijp. Deze A-locatie in het oude centrum van De Rijp biedt een aantal ruimten voor uw vergadering, presentatie en besloten receptie. U zult zich wanen in de rijke sfeer van de 17-de eeuw waarin het dorp zijn glorie verkreeg. Een rijke en prachtige plek nabij de oude buurtjes en de Grote Kerk.

Hieronder ziet u de mogelijkheden maar wij kunnen ook aan uw persoonlijke wensen voldoen. Aarzel niet om contact op te nemen!

Vergaderingen

Onze raadszaal is bij uitstek geschikt voor vergaderingen tot 16 personen. U verblijft rondom de raadstafel. Uitstekende wifi, beamer, scherm en flipover zijn aanwezig. Ook is het mogelijk de ruimte in theateropstelling te brengen. Er is dan plaats tot 50 personen. Wilt u er even tussenuit? Reserveer een rondwandeling met gids of rondvaart !

Presentaties

vergaderingen presentaties de rijp

Voor presentaties en representatieve bijeenkomsten zijn de monumentale raadszaal en de modernere Leeghwaterzaal uitermate geschikt. Zeer sfeervol en van alle gemakken voorzien zoals wifi, beamer, scherm/flipover en goed geluid. In de Leeghwaterzaal is plaats voor max. 40 personen.

Recepties

vergaderingen recepties in de rijp

In de Leeghwaterzaal kunnen wij uw gezelschap tot 40 personen ontvangen voor een besloten receptie, maar dit kan natuurlijk ook in de raadszaal. Onze uitstekende catering verzorgd uw evenement tot in de puntjes. De prijzen vindt u onderstaand.

Lunches & diners

vergaderingen lunches en diners de rijp

In samenwerking met de uitstekende lokale horeca verzorgen wij uw lunch en diner op deze unieke locatie. U geeft uw wensen aan en wij zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Ook besloten diners in de romantische raadszaal behoren tot de mogelijkheden. Vraag ernaar.

Wat kost vergaderen en presenteren bij ons in 2021 ?

** organisatie via dagjederijp.nl

Huur raadhuis per dagdeel: € 150
Huur voor een uur: € 75
Schoonmaakkosten standaard: € 35

Koffie, thee met gesorteerd gebak: € 6.50
Koffie, thee per kan: € 12.50
water wordt niet aan u doorberekend.

Borrel-arrangement:
bier, fris, wijn naar keuze, nootjes/1 luxe hapje: € 12.50 pp
luxe hapje per stuk: € 1.75
bittergarnituur: € 0.75 p. stuk

Lunch:
Wij verzorgen uw lunch in het Raadhuis of bij een van onze collega-restaurateurs. Een uitgebreide lunch in het monument kunnen wij u aanbieden voor: € 24.50 pp.

Diner:
In het Raadhuis of bij onze collega restaurateurs prijs op aanvraag

Rondvaart met schipper 1.5 uur:
Op aanvraag.

Rondwandeling met gids:
Duur ong. 1 uur: € 7.50 pp

Bediening:
In het geval van grotere groepen en indien u dit wenst verzorgen wij gedurende uw gebruik graag de bediening. De kosten hiervoor komen bovenop de huurprijs.

Heeft u interesse?

Meer De Rijp-uitjes?