Vlakbij het Raadhuis De Rijp in het aangesloten dorpje Graft bevindt zich een tweede en absoluut uniek raadhuisje. Aan de buitenkant met rijke gevels versierd en met een raadszaal die niet onder doet aan de raadszaal van De Rijp. Het grote pluspunt van dit raadhuis uit 1613 is vooral de ligging.

Als u liever trouwt in een wat rustigere omgeving met minder ‘bekijks’ en een setting zoekt waarbij uw gasten om u heen zitten rondom de 4 eeuwen oude tafel dan is dit het raadhuis voor u! Bent u met een klein gezelschap dan is dit raadhuis qua sfeer zeer aan te bevelen. Voor dit raadhuis gelden dezelfde mogelijkheden als het raadhuis van De Rijp. Er is echter geen lift aanwezig, al is de trap goed begaanbaar.

Raadszaal Raadhuis Graft

De raadszaal kenmerkt zich vooral door de langwerpige bolpoottafel (4 eeuwen oud) in het midden en de twee dekenkisten in de hoeken. Vergaderen kunt u hier om de tafel tot 14 personen, ook vinden er geregeld diners plaats.

Een uitstekende wifi is aanwezig als ook een beamer en scherm/flipover.

Reserveren huwelijk

Adres: Raadhuisstraat 24, Graft
Beschikbaarheid: gehele jaar
Toegankelijkheid: trap
Ruimte: raadszaal tot 60 personen
Parkeren: voldoende
Geluidsapparatuur: aanwezig
Toiletten: toilet aanwezig
Verwarming: ja

Prijs huwelijksvoltrekking (leges): maandag t/m vrijdag: € 336,30 / zaterdag: € 470,70
Incl. bode, trouwambtenaar, locatie en afwikkeling documenten door de Gemeente Alkmaar.

Kosten trouwboekje: € 34,40

Om de locatie te bezichtigen kunt u een afspraak maken met ons via telefoonnummer 0299 – 67 69 87 of via info@dagjederijp.nl.

U kunt bij ons ook de catering en het reserveren van een rondvaart/sluisje regelen. Wilt u vervolgens de trouwlocatie reserveren voor uw huwelijk neem dan contact op met de afdeling Burgerzaken van de Gemeente Alkmaar via 14 072.

Heeft u interesse?

Meer De Rijp-uitjes?