Trouwdorp De Rijp.

Ben je van plan te gaan trouwen? Stap bij ons in het huwelijksbootje !

Onze locaties zijn zeker niet de duurste van Noord-Holland maar wel de mooiste !
Je betaald voor de Raadhuizen van Graft en De Rijp het volgende bescheiden bedrag:

Locatiekosten Raadhuis De Rijp: € 350
Locatiekosten Grote Kerk De Rijp: € 550
Locatiekosten Graft: € 225

Leges Gemeente Alkmaar
ma.-vr.: € 235.60
za.: € 334

Je kunt jullie huwelijk laten plaatsvinden en verder alles zelf regelen maar je kunt ook kiezen voor ons, het Trouwteam !

Ons… dat zijn het trouwteam:
* Jaap Klaver – Dagje De Rijp
* Mary Borsato – De Witte Markies bruidsmode
* Susan en Sjoukje Duinmaijer – Kapsalon Het Kniphuys haarmode
* Ronald  Nordemann – Spaander Trends herenmode
* Lucien Kroon – Bruidsfotografie

We hebben voor jullie, gewaardeerd bruidspaar, een fantastische website opgetuigd. Hier vindt je alles voor je bruiloft, van trouwjurk tot herenpak, vervoer, kapsels, fotografie en feest. Kortom: we hebben onze krachten gebundeld en een all-in beleving neergezet. Je hoeft alleen nog maar aan te geven wat jullie wensen zijn. Maak een afspraak met onze weddingplanning voor een rondleiding door Raadhuis Graft, Raadhuis De Rijp of de Grote Kerk De Rijp. Daar kunnen wij in vol enthousiasme al je vragen beantwoorden.

Wij gaan ervoor, jullie ook ?

Klik op het logo om naar de website van Trouwdorp De Rijp te gaan.

Zo mooi is het!

Cor en Ira Blokdijk trouwden op 11 mei 2018 in Raadhuis De Rijp, lettelijk in het huwelijksbootje en een receptie in het Raadhuis. Het  filmpje geeft prachtig weer hoe speciaal hun trouwdag was in deze prachtige locatie en dit geweldige mooie dorp ! Wij wensen dit kersverse bruidspaar alle geluk !

‘Een onvergetelijke ervaring!’

Ina Bakker en Mark Miller trouwden 26 maart 2013 in het Raadhuis in De Rijp

“Op 26 maart 2018 waren wij 5 jaar geleden getrouwd in het Raadhuis te De Rijp. Dit in traditie van mijn ouders en grootouders, welke echte geboren en getogen Rijpers waren.

Ik, Ina, ben geboren en getogen in Heemstede, getrouwd dus in De Rijp, wonende in Heemstede en wij gaan dit jaar emigreren naar Australië.

Wij waren in De Rijp om ons huwelijk te herdenken en wij zagen dat er mensen bezig waren in het Raadhuis. Wij hebben toen gevraagd of het mogelijk was dat wij nogmaals een kijkje mochten nemen en dit mocht. En voor ons op een bijzonder moment want het was nu 5 jaar later net als toen klokslag 15.00 uur. Wij werden rondgeleid door het Raadhuis en hebben ook de zolderetage mogen zien van Jaap Klaver. Geweldig om dit te zien en ook het uitzicht naar de Eilandspolder, waar mijn vader toentertijd ook zijn land had.

Wij vinden het een geweldige foto, typisch De Rijp. En wie heeft er die er getrouwd is niet zo’n foto van de ophaalbrug, de sluis, het Raadhuis?

Nog even een detail, 26 maart 2013 was de koudste dag in maart sinds de weertelling!!, 2 graden, gevoelstemperatuur -10.

Kortom: een onvergetelijke ervaring!”

Bent u ook getrouwd in Raadhuis De Rijp of Graft?

Wij zouden het heel erg leuk vinden om een foto van u met een kort verhaaltje over deze bijzondere dag onze website te plaatsen!

Heeft u interesse?

Meer De Rijp-uitjes?