All-in Trouwarrangementen

Dagje De Rijp heeft voor u een aantal arrangementen samengesteld waarbij u voor een vast bedrag kunt trouwen in Raadhuis Graft of De Rijp.

Deze prachtige trouwlocaties uit de Gouden Eeuw zijn veelgebruikte trouwlocaties, met leuke Babsen (trouwambtenaren) en bode, een goede catering en een sfeer die de liefde aanmoedigd. Kortom, wees welkom bij !

Neem vrijblijvend contact op, ook voor wedding-planning, om te komen tot uw ideale trouwdag. En niet onbelangrijk, binnen uw budget.

Trouw-arrangementen Dagje De Rijp

voor ieders budget

** onderstaande prijzen zijn incl. de trouwleges, deze worden apart gefactureerd door de Gemeente Alkmaar.
** Dagje De Rijp catert uw bruiloft op de locatie zelf. Dit geldt voor koffie, thee, bruidstaart en prosecco. Heeft u andere wensen of een feest in gedachten? Onze collega restauranthouders staan voor u klaar. Neem contact met ons op. Ook voor WeddingPlanning bent u aan het goede adres bij ons.


Budget-Wedding
Wij halen u als bruidspaar op bij u thuis in de omgeving Alkmaar-Hoorn-Purmerend en brengen u naar een van onze trouw raadhuizen.
U wordt vervoerd in onze trouwcabrio met kunststof versiering op de voorkap.
Na het trouwen bent u welkom voor een glaasje prosecco in het raadhuis zelf om te proosten op uw huwelijk.
Prijs op basis van 20 gasten: € 1150 euro
Prijs op basis van 40 gasten: € 1350 euro


Lovely Wedding

Wij halen u als bruidspaar op bij u thuis in de omgeving Alkmaar-Hoorn-Purmerend en brengen u naar een van onze trouw raadhuizen.
U wordt vervoerd in onze trouwcabrio met bloemenversiering op de voorkap en achterkap.
Na het trouwen bent u welkom voor een glaasje prosecco in het raadhuis zelf om te proosten op uw huwelijk en het aansnijden van een bruidstaart.
* incl. bruidstaart
Prijs op basis van 20 gasten: € 1650 euro
Prijs op basis van 40 gasten: € 2150 euro


LoveBoat Wedding
Wij halen u als bruidspaar op bij u thuis in de omgeving Alkmaar-Hoorn-Purmerend en brengen u naar de afvaartplek van het trouwbootje.
U wordt vervoerd in onze trouwcabrio met bloemenversiering op de voorkap en achterkap. Vervolgens varen wij u met ons trouwbootje naar de huwelijkslocatie door de sluis van De Rijp. Uniek !
Na het trouwen bent u welkom voor een glaasje prosecco, koffie en thee, in het raadhuis zelf om te proosten op uw huwelijk en het aansnijden van een bruidstaart.   * incl. bruidstaart
Prijs op basis van 20 gasten: € 1950 euro
Prijs op basis van 40 gasten: € 2350 euro


  • Barbeque en receptie op een eiland   op aanvraag
  • Rondvaart met al uw gasten na de ceremonie   op aanvraag
  • Overnachten in De Rijp  op aanvraag

Zo mooi is het!

Cor en Ira Blokdijk trouwden op 11 mei 2018 in Raadhuis De Rijp, lettelijk in het huwelijksbootje en een receptie in het Raadhuis. Het  filmpje geeft prachtig weer hoe speciaal hun trouwdag was in deze prachtige locatie en dit geweldige mooie dorp ! Wij wensen dit kersverse bruidspaar alle geluk !

‘Een onvergetelijke ervaring!’

Ina Bakker en Mark Miller trouwden 26 maart 2013 in het Raadhuis in De Rijp

“Op 26 maart 2018 waren wij 5 jaar geleden getrouwd in het Raadhuis te De Rijp. Dit in traditie van mijn ouders en grootouders, welke echte geboren en getogen Rijpers waren.

Ik, Ina, ben geboren en getogen in Heemstede, getrouwd dus in De Rijp, wonende in Heemstede en wij gaan dit jaar emigreren naar Australië.

Wij waren in De Rijp om ons huwelijk te herdenken en wij zagen dat er mensen bezig waren in het Raadhuis. Wij hebben toen gevraagd of het mogelijk was dat wij nogmaals een kijkje mochten nemen en dit mocht. En voor ons op een bijzonder moment want het was nu 5 jaar later net als toen klokslag 15.00 uur. Wij werden rondgeleid door het Raadhuis en hebben ook de zolderetage mogen zien van Jaap Klaver. Geweldig om dit te zien en ook het uitzicht naar de Eilandspolder, waar mijn vader toentertijd ook zijn land had.

Wij vinden het een geweldige foto, typisch De Rijp. En wie heeft er die er getrouwd is niet zo’n foto van de ophaalbrug, de sluis, het Raadhuis?

Nog even een detail, 26 maart 2013 was de koudste dag in maart sinds de weertelling!!, 2 graden, gevoelstemperatuur -10.

Kortom: een onvergetelijke ervaring!”

Bent u ook getrouwd in Raadhuis De Rijp of Graft?

Wij zouden het heel erg leuk vinden om een foto van u met een kort verhaaltje over deze bijzondere dag onze website te plaatsen!

Heeft u interesse?

Meer De Rijp-uitjes?