Trouwdorp Graft-De Rijp

Ben je van plan om te gaan trouwen? Stap bij ons in het huwelijksbootje !

Onze raadhuizen worden ieder jaar vele malen gevonden door bruidsparen die willen trouwen op een unieke en vriendelijke locatie. Wij zijn een dorp ! en dat proef je aan de sfeer. Raadhuis Graft is DE plek om te trouwen als je wat minder op wilt vallen en Raadhuis De Rijp is DE trouwlocatie waar je op kunt vallen. Kom aan in ons trouwbootje, wordt gesluisd met al je dierbare gasten staand aan de kade en feliciteer na de ceremonie op de locatie zelf.

We hebben trouwvervoer, een rondvaartboot om naderhand naar een eiland te varen, we hebben mensen om ons heen die jullie kleding en kapsel kunnen verzorgen, een topfotograaf en een uitstekende catering. En dat is nog lang niet alles.

Ben je geïnteresseerd of vol vragen ?
Schroom niet en laat jezelf rondleiden en inspireren.
De koffie staat klaar.

Zo mooi is het!

Cor en Ira Blokdijk trouwden op 11 mei 2018 in Raadhuis De Rijp, lettelijk in het huwelijksbootje en een receptie in het Raadhuis. Het  filmpje geeft prachtig weer hoe speciaal hun trouwdag was in deze prachtige locatie en dit geweldige mooie dorp ! Wij wensen dit bruidspaar alle geluk !

Prijzen:
Onze locaties zijn zeker niet de duurste van Noord-Holland maar wel de mooiste !
U betaald het volgende bescheiden bedrag:

Locatiekosten trouwen Raadhuis De Rijp:
€ 350 incl. huur Leeghwaterzaal voor felicitatiemoment!
Locatiekosten trouwen Raadhuis Graft:
€ 225 incl. gebruik raadszaal voor felicitatiemoment na het trouwen!

Leges Gemeente Alkmaar
ma.-vr.: € 217.62
za.: € 325.77

Ons trouwbootje en legio andere mogelijkheden maken uw trouwdag compleet !
Kijk eens op www.trouwdorpderijp.nl !

‘Een onvergetelijke ervaring!’

Ina Bakker en Mark Miller trouwden 26 maart 2013 in het Raadhuis in De Rijp

“Op 26 maart 2018 waren wij 5 jaar geleden getrouwd in het Raadhuis te De Rijp. Dit in traditie van mijn ouders en grootouders, welke echte geboren en getogen Rijpers waren.

Ik, Ina, ben geboren en getogen in Heemstede, getrouwd dus in De Rijp, wonende in Heemstede en wij gaan dit jaar emigreren naar Australië.

Wij waren in De Rijp om ons huwelijk te herdenken en wij zagen dat er mensen bezig waren in het Raadhuis. Wij hebben toen gevraagd of het mogelijk was dat wij nogmaals een kijkje mochten nemen en dit mocht. En voor ons op een bijzonder moment want het was nu 5 jaar later net als toen klokslag 15.00 uur. Wij werden rondgeleid door het Raadhuis en hebben ook de zolderetage mogen zien van Jaap Klaver. Geweldig om dit te zien en ook het uitzicht naar de Eilandspolder, waar mijn vader toentertijd ook zijn land had.

Wij vinden het een geweldige foto, typisch De Rijp. En wie heeft er die er getrouwd is niet zo’n foto van de ophaalbrug, de sluis, het Raadhuis?

Nog even een detail, 26 maart 2013 was de koudste dag in maart sinds de weertelling!!, 2 graden, gevoelstemperatuur -10.

Kortom: een onvergetelijke ervaring!”

Bent u ook getrouwd in Raadhuis De Rijp of Graft?

Wij zouden het heel erg leuk vinden om een foto van u met een kort verhaaltje over deze bijzondere dag onze website te plaatsen!

TROUWDORP DE RIJP.NL

We hebben een speciale website opgetuigd ter trouwinspiratie. Hier vindt je ons trouwteam, alle vervoersmogelijkheden, kleding, kapsel en styling en fotografie-opties.Echt de moeite waard om eens te kijken.

Neem gerust contact met ons op!

Op zoek naar een uitje in De Rijp?